ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

اسماعیل کوثری: اسرائیل حماقت کند، ضربه‌ای سنگین‌تر خواهد خورد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: در صورتی که رژیم صهیونیستی دست به حماقت مجددی علیه جمهوری اسلامی ایران بزند، قطعاً ضربه‌ی سنگین‌تری نسبت به وعده صادق ۳ خواهد خورد که دیگر در آن زمان دست از این کارها بردارند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۲۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 17
کد خبر: ۲۸۳۷۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، بعد از ظهر پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴ در حاشیه مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید مهدی ربانی و سرلشکر شهید غلامرضا محرابی معاونان سابق اطلاعات و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح که در حسینیه فاطمه‌الزهرا (س) میدان سپاه تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره تشدید جنایات اخیر رژیم صهیونیستی علیه فلسطین سوریه و لبنان اظهار کرد: اسرائیل جنایتکار به عنوان سگ هار وحشی در کشورهای مختلف به جان مردم افتاده است اما قطعاً بداند که این گونه نمی‌تواند ادامه دهد و ان شاءالله و به امید خدا در آینده‌ای نزدیک آنچنان به اصطلاح بلایی به سرش خواهد آمد که از کرده خودش پشیمان خواهد شد. 

وی در پاسخ به این پرسش که اگر رژیم صهیونیستی مجدداً قصد حماقت علیه جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد پاسخ ایران به این جنایت چه خواهد بود؟ تصریح کرد: قطعاً ضربه سنگین‌تری نسبت به وعده صادق ۳ خواهد خورد که دیگر در آن زمان دیگر دست از این کارها بردارند. 

این نماینده مجلس در پاسخ به پرسشی درباره تهدید اروپا به فعال کردن مکانیزم ماشه تصریح کرد: آن‌ها اگر راست می‌گویند چرا آمریکا برجام را پاره کرد؟ بنابراین در اینجا قانون معنایی ندارد بلکه باید با قدرت به آن‌ها برخورد کرد. 

وی درباره در پاسخ به این پرسش که آیا پیش بینی لازم شرایط بعد از فعال شدن مکانیزم ماشه انجام شده است؟ عنوان کرد: نهایتش تحریم شدن که این تحریم‌ها را در گذشته نیز اعمال کردند؛ بنابراین در واقعیت وضعیت چیزی نیست که آن‌ها در حال بزرگ کردن آن هستند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار